Contract: 0318100056111000020

Contract profile

Contract number: 0318100056111000020
Amount of contract 1 827 738.00 RUB
Region Краснодарский край
Contracting method: Открытый аукцион в электронной форме
Auction date: 2011-06-16
Contract conclusion date: 2011-06-29
Publication date: 2011-06-30
Term of contract: 10-2011
Federal law: 94-ФЗ
Link to zakupki.gov.ru:

Contract profile

Print form

Link to .json file of the contract: Перейти
Number of suppliers: 1 Show

Предметы контракта:

#
The name of the product, works, services
Product code
Measurement units
Price per unit
Number
Price, RUB
1
Мясо цыплят свежее, охлажденное или замороженное - цыплята потрошен. 1 кат. с/м
1511232
Килограмм
95.00
800
76 000.00
2
Говядина замороженная - вырезка говяжья
1511131
Килограмм
168.00
1
168.00
3
Говядина замороженная- 1 кат. полутушки
1511131
Килограмм
160.00
2800
448 000.00
4
Говядина замороженная б/к з/ч
1511131
Килограмм
250.00
2500
625 000.00
5
Говядина замороженная- вырезка говяжья
1511131
Килограмм
430.00
699
300 570.00
6
Мясо цыплят свежее, охлажденное или замороженное - филе цыпленка бройлера, без кости с/м
1511232
Килограмм
168.00
1000
168 000.00
7
Субпродукты первой категории говяжьи - язык говяжий глубокой заморозки
1511211
Килограмм
300.00
500
150 000.00
8
Субпродукты первой категории говяжьи - печень говяжья глубокой заморозки 1 кат.
1511211
Килограмм
120.00
500
60 000.00

Economic sector:

1
Обрабатывающая промышленность

Budget article:

#
Budget classification code (KBK)
Date
Amount, RUB.
1
18809054757101001340
10.2011
1827738.0

Comments:

The Clearspending project places information obtained exclusively from official sources.

The editors of Clearspending are not responsible for the publication of inaccurate, incomplete or incorrect data on legal entities, as well as for the disclosure of personal data of individuals in cases where such data are published on official sources.

Requests for correction of such data on the Clearspending website are taken exclusively through the form "Write to us!" And are considered for at least 5 working days.