Contract: 1753612990824000131

Contract profile

Contract number: 1753612990824000131
Amount of contract 210 837.60 RUB
Region Республика Бурятия
Contracting method: ZKP20
Auction date: 2024-05-27
Contract conclusion date: 2024-05-30
Publication date: 2024-06-03
Term of contract: 2024-07-11
Federal law: 44-ФЗ
Link to zakupki.gov.ru:

Contract profile

Print form

Link to .json file of the contract: Перейти
Number of suppliers: 1 Show

Предметы контракта:

#
The name of the product, works, services
Product code
Measurement units
Price per unit
Number
Price, RUB
1
Продукты пищевые готовые и блюда на основе овощей (Щи)
10.85.13.000
кг
283.33
126
35 699.56
2
Крупа овсяная
кг
95.00
21
1 995.00
3
Крупа перловая
кг
91.66
35
3 208.10
4
Крупа гречневая
кг
118.33
65
7 691.45
5
Пшено
кг
105.00
35
3 675.00
6
Крупа ячневая
кг
86.66
21
1 819.86
7
Продукты пищевые готовые и блюда на основе овощей (Икра кабачковая)
10.85.13.000
кг
293.33
18
5 279.94
8
Продукты пищевые готовые и блюда на основе овощей (Рассольник)
10.85.13.000
кг
280.00
126
35 279.99
9
Консервы из мяса и субпродуктов птицы
кг
534.99
28.32
15 150.92
10
Чай черный (ферментированный)
кг
883.33
12.6
11 129.96
11
Продукты пищевые готовые и блюда на основе овощей (Борщ)
10.85.13.000
кг
283.33
126
35 699.57
12
Масло подсолнечное рафинированное
Л; ДМ3
253.33
84.6
21 431.71
13
Консервы мясосодержащие
кг
293.14
15.98
4 684.38
14
Консервы мясосодержащие
кг
302.94
16.32
4 943.98
15
Консервы мясосодержащие
кг
312.66
18.36
5 740.44
16
Консервы из мяса и субпродуктов птицы
кг
414.47
42
17 407.74

Comments:

The Clearspending project places information obtained exclusively from official sources.

The editors of Clearspending are not responsible for the publication of inaccurate, incomplete or incorrect data on legal entities, as well as for the disclosure of personal data of individuals in cases where such data are published on official sources.

Requests for correction of such data on the Clearspending website are taken exclusively through the form "Write to us!" And are considered for at least 5 working days.