Contract: 1431201915624000009

Contract profile

Contract number: 1431201915624000009
Amount of contract 380 000.00 RUB
Region Кировская область
Contracting method: EAP20
Auction date: 2024-01-16
Contract conclusion date: 2024-01-29
Publication date: 2024-02-01
Term of contract: 2025-01-16
Federal law: 44-ФЗ
Link to zakupki.gov.ru:

Contract profile

Print form

Link to .json file of the contract: Перейти
Number of suppliers: 1 Show

Предметы контракта:

#
The name of the product, works, services
Product code
Measurement units
Price per unit
Number
Price, RUB
1
Мясной продукт из свинины
10.13.14.612
КГ
712.00
2
Мясной продукт из свинины
10.13.14.612
КГ
898.33
3
Мясной продукт из свинины
10.13.14.612
КГ
594.33
4
Мясной продукт из свинины
10.13.14.612
КГ
780.33
5
Колбаса (колбаска) сырокопченая мясная
КГ
1 027.33
6
Колбаса (колбаска) сыровяленая мясная
КГ
1 261.67
7
Мясной продукт бескостный из свинины
10.13.14.612
КГ
1 003.33
8
Колбаса (колбаска) сырокопченая мясная
КГ
745.67
9
Колбаса (колбаска) сырокопченая мясная
КГ
991.00
10
Колбаса (колбаска) сырокопченая мясная
КГ
991.00
11
Колбаса (колбаска) полукопченая мясная
КГ
660.67
12
Колбаса (колбаска) полукопченая мясная
КГ
660.67
13
Колбаса (колбаска) варено-копченая мясная
КГ
493.00
14
Колбаса сырокопченая из мяса птицы
КГ
679.33
15
Колбаса сырокопченая из мяса птицы
КГ
679.33
16
Колбаса (колбаска) варено-копченая мясная
КГ
576.00
17
Колбаса (колбаска) варено-копченая мясная
КГ
576.00
18
Колбаса (колбаска) полукопченая мясная
КГ
563.00
19
Колбаса (колбаска) полукопченая мясная
КГ
563.00

Comments:

The Clearspending project places information obtained exclusively from official sources.

The editors of Clearspending are not responsible for the publication of inaccurate, incomplete or incorrect data on legal entities, as well as for the disclosure of personal data of individuals in cases where such data are published on official sources.

Requests for correction of such data on the Clearspending website are taken exclusively through the form "Write to us!" And are considered for at least 5 working days.